zondag 18 maart 2012

Korte kapsels van beroemdheden


Een celebrity kapsel dat bij je past!

Sterren veranderen hun kapsels elk seizoen. En elke keer dat ze doen, racen vrouwen over de hele wereld naar hun salon om hetzelfde nieuwe celebrity kapsel te krijgen...
En nadat ze de kapsalon verlaten komen ze er achter dat het celebrity kapsel helemaal niet bij hun type hoofd past. Ze ondervinden op de harde manier dat wat past bij een persoon niet past bij iedereen.


De sleutel van het "creatief lenen" van celebrity kapsels en stijlen is om eerst te zorgen dat de look die je kiest bij je past.
Past de look bij de vorm van je gezicht, de dikte, dichtheid, en de kleur van je haar, je huidskleur, en zelfs je lichaamsvorm?




Om te voorkomen dat je een celebrity kapsel kiest wat niet bij je past, is het het beste als je eerst wat onderzoek over haarkapsels doet voordat je naar de kapsalon toegaat!




Celebrity korte kapsels die bij je passen zoeken:
  1. Ken je gezichtsvorm. Een virtueel kapsel programma kan je helpen om de voor jou beste kapsels te vinden in enkele minuten.Deze online service kan enkele duizenden verschillende kapsels(de Cameron Diaz snit, de meest gewilde Jennifer Aniston's haar, leuke korteMandy Moore's Cut, middelmatige lengte Julia Stile's bob, korte LisaRinna's Cut, Drew Barrymore's schattige bob, enz.) over een foto van je gezicht neerleggen.
  2. Neem contact op met je kapper. Verzamel foto's van stijlen die je wilt van haarcelebrity magazines. Breng uw knipsels uit tijdschriften van de kapsels en virtuelekapsel afdruk naar de salon. Dan vraag je jou kapper welke van de "celebrity" haarkleuren en kapsels het meeste vleiend zijn voor jou.Als je stylist ervaren en vertrouwd is met je haar, kan hij / zij zijn een grote bron van advies zijn. Zorg ervoor dat je heel open en specifiek vertelt over wat je wel en niet in een kapsel zoekt. Hieronder zijn een aantal punten die jij en je kapper moeten bespreken voordat jullie tot een goede keuze kunnen komen:


  • Hoe actief ben je? 
  • Hoeveel tijd ben je bereid uit te geven aan het onderhoud van jou "celebrity" kapsel elke dag? 
  • Als je gaat voor een korte stijl, ben je dan bereid naar de salon te komen om de vorm te houden? 
  • Is de "celebrity" haarkleur die je uitgezocht hebt geschikt zijn voor jouw huid?





Wat onderzoek kan ervoor zorgen dat je een beroemdheid kapsel krijgt dat bij jou past en jouw levensstijl!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten