dinsdag 20 maart 2012

Kort blond kapsels

Korte Blonde Kapsels in 2012

Kort haar, zoals deze blonde bob ziet er prachtig uit op een lang gezicht. De bob moet eindigen op de kaak, kin of jukbeenderen zodat je goed kan pronken met je botstructuur. De beste bobs zijn korter in de rug en de hoek naar de voorkant. Wat ik leuk vind aan bobs is dat ze altijd modern en fris zijn.


Wil je je blonde kapsel lang houden?
Bangs werken geweldig op een lang gezicht. Dit is een voorbeeld van een goede pony en slechte pony. De pony op de linker foto is te opgezwollen en gekruld. De pony aan de rechterkant is super cool en modern.

Middellang blond kapsel


Dit kapsel heeft het beste van alle werelden om een ​​lang gezicht platter te maken: opzij vallende pony, veel lagen die beginnen bij de kin en het is niet te lang.

Blond Bob kapsel voor dikker haar
Dit is een geweldige snit voor elke vorm van gezicht, maar ik hou het als het ideale kapsel voor blond haar op een lang gezicht, want het snijdt in een grote hoek op het gezicht. De lange, opzij vallende pony verbergt een groot voorhoofd. Gewoon een prachtige cut als een blond bob kapsel!

Krullerige Bob
De nep-bob, zoals deze gedragen door Kim Cattrall op de "Sex and the City 2" première is prachtig op een lang gezicht. De golven voegen breedte toe aan de zijkant van het gezicht en het haar precies onder op de kin uit laten komen zorgt voor een prachtig lange nek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten