zondag 4 maart 2012

2012 Haartrends op de Milaanse Fashion Week

In het Huis van Armani, zijn de 2012 kapsels voorzien van gedistingeerd chignons en kleine gedraaide haarlokken die de gevoelige Elfin jurken en glanzende make-up matchen.


Fendi en Jil Sander lieten hun modellen grote 1950 kapsels dragen zij het met een kleine glimlach en een knipoog. Aan de andere kant van het spectrum, liet Armani hun modellen opgestoken haren en verfijnde vlechten dragen. 
Veel van de kapsels zijn losjes betrokken opknoping haar gestyled, hetzij terloops met een scheiding in het midden zoals je veel ziet bij Versace mode of zachtjes gekruld door Prada. 

Ik dit blogartikel toon ik je de mooiste 2012 Fashion Week kapsels

Rijke Chinese vrouwen behoren nu tot de gekoesterde klanten op de Europese mode scene. Dit kan verklaren waarom de Milaan Fashion Week een briljante lust voor het oog was dit jaar. 

In 2012, omvat de mode decoratieve elementen en versieringen zoals steentjes, parels, schelpen, en klinknagels. Tot slot, de kleurrijke patronen zijn terug! 
De outfit materialen tonen fruit, chili peulen, art deco ontwerpen op de achtergrond in gedempte tonen, of ze zijn vurig rood of groen lagune.

De 2012 kapsels passen perfect in bij deze weelderige stijl. 
Het gekamde 'big hair' is terug! 
Gucci haarmode nam 1920 stijlelementen en combineerde ze met een glad en glanzend quiffs en een vleugje punk rock.
In het modehuis Missoni hadden de  modellen te maken met veel opwinding met chignons in de stijl van Flamenco dansers. Kleine stukken haren worden terloops geplukt uit de chignons voor een ongedaan gemaakte flair. 
Je vindt de mooiste 2012 kapsels in de afbeeldingen hieronder:











Geen opmerkingen:

Een reactie posten