zaterdag 17 maart 2012

Feather Hair Extensions

Wat begon als een typisch voorbeeld van Hollywood-gekte is veranderd in een wereldwijd fenomeem. Feather hair extensions. Voorspeld wordt feather hair extensions de mode-statement deze lente en of zomer worden.


Wie weet - misschien is deze hype begonnen toen Steven Tyler veren droeg op de Amerikaanse versie van Idols.
Feather hair extensions zijn ook gespot op Jennifer Love Hewitt, Cassie Scerbo en Hillary Duff.


Ze kunnen op subtiele wijze worden gedragen, of stoutmoedig als Miley Cyrus, die feath hair extensions gebruikte in haar video "can't be tamed".

Ik zie de hanen, fazanten en pauwen al nerveus kijken omdat hun veren worden geherdefinieerd als menselijke mode.
En niet alleen door beroemdheden in.


Hoe werken feather hair extensions?
Feather extensies maken gebruik van dezelfde basis applicatie techniek als hair extensions. 
Een kleine lok plooien van de kleurrijk geverfde veren op een pluk haar in de buurt van de haarwortels. De veren kan je volledig laten uitmaken van je dagelijkse styling routine: je kunt ze poetsen, föhnen, rechtzetten, krullen of trek ze omhoog voor een apart kapsel!

Veren kunnen meegaan tot 4 maanden, afhankelijk van hoe lief je bent op je haar. Als je de feather hair extenions wil aanpassen of vervangen is de link makkelijk los te maken zodat je andere veren opnieuw kan inbrengen. 

Jennife love Hewitt maakt ook gebruik van feather hair extensions

Feather hair extensions kopen.
Het belangrijkste product verschil dat je zult tegenkomen bij het winkelen voor feather hair extensions is het aantal veren. Sommige salons installeren enkele veren voor 6 tot 15 euro per stuk. Anderen verkopen ze in bundels van tussen de 3 en 7 veren, en sommige leveranciers laten jou zelfs kiezen voor de kleuren die je wilt in jou bundel.


Feather extensies kan duren tot 4 maanden, afhankelijk van hoe hard je op je haar.Als ze het aanpassen of vervangen van nodig hebt, de link is gewoon uncrimpeden de veren opnieuw geïnstalleerd.



Wat je nodig hebt voor feather hair extensions

De echte schoonheid van feather hair extensions is dat je supersnel jezelf een volkomen nieuwe look kan geven. Veranderen van veren is in een handomdraai gedaan, en het stylen van het haar met feather hair extensions in is geen extra moeite. Zelfs iemand zonder haar styling ervaring kan snel leren hoe je feather hair extensions met de juiste tools kan installeren. Het enige wat je nodig hebt om te beginnen is een feather hair extensions beginners kit die bestaat uit:

  1. Haar haak voor het trekken van draden via de link.
  2. Silicone-gevoerd micro links.
  3. Link krimptang.
  4. Assortiment van feather hair extensions.
Al deze producent kan je bij de kappersgroothandel online halen of gewoon in de winkel! 


Feather hair extensions zijn een leuke nieuwe modetrend voor vrouwen, tieners en kinderen en een geweldige add-on service voor kapsalons.


Ervaringen met feather hair extensions.
Heb jij eraringen met feather hair extensions in je haar inbrengen of draag je ze al geruime tijd?
Laat een reactie achter zodat iedereen je ervaring kan lezen! :) 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten