maandag 5 maart 2012

Haartrends 2012 - Cherlize Theron op de rode loper

Updo kapsel van Charlize Theron


Wil jij ook het kapsel van een beroemdheid? Vaak zijn de sterren van hollywood hun tijd ver vooruit met kapsels en zijn het vaak ook kapsels die eigentijds zijn. In de komende blog posts ga ik jullie laten zien hoe je deze look ook kan creeeren en zo thuis je vriendje of die hunk van de sportschool verleiden met je nieuwe kapsel! Vandaag kijken we naar het kapsel van Cherlize Theron.


De 2012 Critic's Choice Awards werden gehouden in het Hollywood Palladium op 12 januari 2012 in Los Angeles, Californië. De sterren waren die avond volop aanwezig bij de rode loper. Emma Stone sierde de rode loper in een groene jurk en zwoele oogmake-up na het winnen van twee prijzen bij de People's Choice Awards de vorige nacht. Ze besloot om haar haar te dragen tot op deze prijsuitreiking, maar ze was niet de enige.

Charlize Theron kwam in een elegante, gegolfde zwarte jurk vergezeld van een bijpassende zwarte koppeling. Net als Emma, ​​werd Charlize Therons kapsel gedragen in een updo, Op die manier kond ze de unieke hals van haar jurk te laten zien.

Charlize koos om te gaan met een meer gestroomlijnde stijl in plaats van een rommelig, onverzorgd uiterlijk.

Om dit te jeugdige kapsel te bereiken gaan we als volgt te werk:


Kapsel van Cherlize Theron
Terwijl je haar nog vochtig is, werk een gladmakende crème in je haar.
Fohn je haar met een platte borstel en concentrerend mondstuk.
Wanneer je haar uitgeblazen en glad is , kam je je haar aan de kant met een -ratten gebit kam- en glad het gedeelte van je haar dat over je voorhoofd gaat met een pommade.
Verwarm het product tussen je vingers voordat je het in je haar aanbrengt, hierdoor wordt het haar soepeler en zal het makkelijker zijn om mee te werken. Wees voorzichtig niet te veel van het product toe te passen, hierdoor zal je haar gaan strengen en aan elkaar plakken.
Maak een franse vlecht aan de andere kant van je haar aan de zijkant van an je nek.


Vervolgens pak al je haar en vlechten aan de zijkant in een gewone vlecht en zet het vast met een kleine elastiek. Neem de vlecht en rol het in een knot op de zijkant van je hoofd en houdt het met een pen op zijn plaats.

Om een ​​naadloze look te creëren, neem extra zorg in het plaatsen van de bobby pinnen, zodat ze er niet uit pieken. Je eindigt deze look, door het besproeien van je haar met een lichte haarspray.
Zorg ervoor dat losse stukken haar worden netjes worden weggestopt.

Succes dames!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten